ميرو مرشحة للاشراف العام
استغفر الله العظيم رب العرش العظيم
MMS : المزاج : عدد المساهمات : 407 نقاط : 5877 السٌّمعَة : 2 تاريخ التسجيل : 31/07/2010 العمر : 33
| موضوع: طريقة جديدة لعمل المكرونة الجمعة مايو 20, 2011 4:14 am | |
| نحتاج الآتي :
طماطم مفرومه ناعم
ثوم طازج
جبنة موزاريلا مبشورة
جبنه رومي او بارميجانو مبشورة
لحمه مفرومه
زيت زيتون
زبده
مكرونه اقلام مثل اللي في الصوره
وطبعا ملح وفلفل
اول شي نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل
نصفيها ونشطفها بماء جاري في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم
وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون
ونقلب لحد ما ياخد اللون البني
بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه
لحد ما قوامها يتخن
في الوقت هذانبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه
ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك
وطبعا ما ننسى ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط
الناعم عشان تطلع بسهوله
بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي
كل واحده باللحمه
لا تبقون حاجه فاضيه علمود هايأثر علي الشكل النهائي
في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش
بعد ما نرش الجبنه علي الوش
ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم
نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لح ما الجبنه تسيح و وشها يحمر
نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها
شكلها من فوق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] | |
|
sama 2000 المديـر العــام
البـعض يعتــقد ان طيـــــبة قلــوبـــنا ضــعـــفٌ و غـــــباء , ولــكنه لايــعلــم بأنــنا قـادريــــن علــى ســكــب الــلــون الاســود علـــى حيـــاة كـــل مــن يــسبــب...لــنا الــجــرح والايـــذاء ....ولــكن طيبتــنـــا اكبـــر همومنــــا MMS : المزاج : عدد المساهمات : 992 نقاط : 6402 السٌّمعَة : 13 تاريخ التسجيل : 31/07/2010 العمر : 41 العمل/الترفيه : ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
| موضوع: رد: طريقة جديدة لعمل المكرونة السبت مايو 21, 2011 1:25 pm | |
| يسلموووووووووووووووووووو ايدك | |
|
ميرو مرشحة للاشراف العام
استغفر الله العظيم رب العرش العظيم
MMS : المزاج : عدد المساهمات : 407 نقاط : 5877 السٌّمعَة : 2 تاريخ التسجيل : 31/07/2010 العمر : 33
| موضوع: رد: طريقة جديدة لعمل المكرونة الأحد مايو 22, 2011 7:43 am | |
| | |
|